Virale

Liderul clanului Spada, poreclit "Tiganul", declaratii socante de dupa gratii! Cati bani a facut cel mai mult intr-o luna

Barbatul este retinut de politie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2019, 10:30
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2019, 10:31

Carmine Spada este unul dintre cei mai mari lideri interlopi din Italia. Acesta conduce familia mafiota denumita chiar dupa el, Spada, ce se ocupa de afaceri ilegale pe la periferia Romei.

Barbatul poreclit "Tiganul" se afla in arest si are mai multe capete de acuzare, cea mai grava fiind ordonare uciderii unui alt interlop, putand sa primeasca chiar si inchisoare pe viata daca este gasit vinovat.

Acesta neaga insa ca este la conducerea unei familii mafiote, spunand ca este pizzar de meserie si ca nu a facut niciodata mai mult de 2600 de euro pe luna, si asta in lunile cand facea ore suplimentare din plin.

Barbatul neaga de asemenea ca ar fi ordonat uciderea  unui rival dar si ca este la conducerea unei familii mafiote care se ocupa cu trafic de persoane, prostitutie, trafic de droguri, santaj, camatarie si multe altele.

De asemenea, averea clanului este estimata la cateva zeci de milioane de euro, o suma departe de cei "2600 de euro pe luna" declarati de acesta.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies