IN GARDA! O printesa a Instagramului si-a pus manusile de BOX si e gata de lupta. Cine n-ar vrea sa intre in ring cu ea?

Natalia Krasavina Box Virale IN GARDA! O printesa a Instagramului si-a pus manusile de BOX si e gata de lupta. Cine n-ar vrea sa intre in ring cu ea?
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2020, 18:02
Data actualizarii: Luni 06 Iulie 2020, 18:07
Cu peste 5 milioane de fani pe retelele de socializare, rusoaica Natalia Krasavina e una dintre cele mai solicitate fotomodele ale momentului.

Senzuala Natalia (21 de ani) e dovada vie ca se pot castiga bani frumosi din meseria de "influencer" pe internet, averea sa fiind estimata in prezent la peste jumatate de milion de euro. Astfel, contul de Instagram al rusoaicei e plin de fotografii sexy si provocatoare, autorul pozelor fiind chiar iubitul Nataliei, un fotograf profesionist.

  • IN GARDA! O printesa a Instagramului si-a pus manusile de BOX si e gata de lupta. Cine n-ar vrea sa intre in ring cu ea?

Pentru a se mentine intr-o forma fizica perfecta, blonda cu ochi albastri e o fanatica a exercitiilor fizice, in ultima postare ea facand senzatie intr-o sala de fitness garnisita cu cativa saci de box. Dupa cum se poate vedea, Natalia n-a ezitat sa-si puna si manusile de rigoare, tabloul rezultat fiind unul extrem de incitant. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!