Virale

Idee INCREDIBILA la Cluj! Faci 20 de genuflexiuni si primesti un bilet gratis pentru transportul in comun

O idee nemaivazuta a fost pusa in practica de catre administratia orasului Cluj-Napoca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 15:10
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 15:15

Prima statie de sport smart de bus din tara a fost inaugurata de ardeleni. Locuitorii din oras pot beficia de un bilet gratuit de autobuz daca vor face 20 de genoflexiuni. Biletul va fi valabil pentru o calatorie, iar oamenii pot obtine aceasta gratuitate de la statia CTP, de pe strada Memorandumului.

Statia a fost amenejata exact ca un o banca de rezerve de la un meci de fotbal. Fondatorii festivalului Sports Festival au spus ca toti oamenii care vor executa corect cele 20 de genoflexiuni in fata unui robotel, intr-un timp limita de 2 minute, primesc imediat un bilet de autobuz. Softul aparatului este dotat cu o camera video, care identifica execitiul executat si numarul de repeteri. 

"Campania de sanatate initiata de Sports Festival este demarata cu ocazia Saptamanii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a incuraja miscarea si de a promova un stil de viata sanatos.

Proiectul <<Biletul de Sanatate>> creeaza o legatura directa intre activitatea fizica si beneficiul castigat, oamenii primind imediat o recompensa, un bilet gratuit de transport in comun. Miscarea aleasa este una de baza, usor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce in rutina zilnica acest exercitiu", a declarat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival pentru cluj24.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies