Gigi Becali FCSB Primaria Capitalei Virale

Gigi Becali a dat lovitura! Suma uriașă pe care o va încasa de la Primăria Capitalei după ce a câștigat procesul

Primăria condusă de Nicușor Dan va trebui să-i achite o sumă impresionantă de bani lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a câștigat un proces pornit în urmă cu 11 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 16:26
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 16:32

Becali va primi 770.000 de euro de la Primăria Capitalei, după ce a câștigat procesul intentat în urmă cu 11 ani. Instanța i-a oferit dreptul lui Gigi Becali să execute silit primăria.

Cele două părți s-au judecat timp de 11 ani pentru un teren din apropierea Promenada Mall din nordul Capitalei, pe unde trece acum un drum.

„Eu am vândut un teren către o companie de telefonie mobilă, cu 700 de euro metrul pătrat, lângă Mall Promenada.

Au construit, au făcut șoseaua, dar au trecut pe terenul meu. Și trebuie să dea banii, normal. Asta este povestea. Și acum, repet, nu vor să plătească. Așa că am ajuns cu ei la executare. E simplu, trebuie să plătească”, spunea Gigi Becali pentru Cancan.

Decizia instanței în privința executării silite

Becali a cerut în instanță, pe 6 octombrie, să înceapă procedura de executare silită a primăriei, iar pe 18 octombrie 2022, Judecătoria Sectorului 5 din București i-a dat câștig de cauză.

„Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei azi, 18.10.2022”, se arată în minuta instanței.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies