GESTUL splendid al lui Justin Timberlake! Ce a facut pentru o fetita de 13 de ani care s-a operat pe creier:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 17:57

	GESTUL splendid al lui Justin Timberlake! Ce a facut pentru o fetita de 13 de ani care s-a operat pe creier:

Justin Timberlake a impresionat pe toata lumea cu un gest superb facuta pentru o tanara fana a acestuia.

Unul dintre cei mai in voga cantareti din lume, Justin Timberlake impresioneaza si prin caracterul sau - fostul membru al trupei N'Sync a oprit turul media pe care il facea ieri pentru a petrece timpul cu o fetita care a supravietuit cancerului.

Justin urma sa aiba un interviu live la radio cand s-a intalnit cu Tina DiLascio, cea care i-a spus ca fiica ei a supravietuit unei operatii pe creier anul trecut pentru a remedia un blocaj in glanda pituitara.

Impresionat, Justin a dorit sa se intalneasca cu Giana si a discutat minute bune cu ea. A intrebat-o daca s-a uitat la VMA iar ea i-a spus: "Esti noul Michael Jackson". Starul care a aparut si in mai multe filme in ultimii ani s-a inclinat in fata fetitei si i-a multumit.

Dorind sa aiba o poza cu starul ei preferat, Giana l-a intrebat pe Justin daca ar accepta. Acesta a pus o conditie extrem de importanta - ca poza aceea sa fie pe desktopul telefonului ei! Starul a imbratisat-o apoi si i-a urat multa sanatate. Un gest superb al starului american care a facut o fetita extrem de fericita

Justin Timberlake este, printre altele, recunoscut ca un mare fan al celor de la Green Bay Packers, castigatoarea Super Bowl XLV din 2010.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT