vanzator magazin Virale

Genial! Un vanzator de la un magazin alimentar a devenit milionar in euro. Metoda ingenioasa cu care s-a imbogatit peste noapte

Un barbat de culoare din Georgia (SUA) care lucra intr-un magazin alimentar a fost arestat si acuzat de inselaciune.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 15:12

Tre Brown poate reprezenta un model nedemn de urmat pentru cei care vor sa imbogateasca peste noapte. Angajat la compania de supermarketuri Kruger, americanului de 19 ani i-a venit o idee nastrusnica, in urma careia si-a umplut conturile cu aproximativ un milion de euro.

  • Genial! Un vanzator de la un magazin alimentar a devenit milionar in euro. Metoda ingenioasa cu care s-a imbogatit peste noapte

Cum a fost posibil? Ei bine, Brown a reusit sa creeze niste rambursari de produse neexistente, cu valori cuprinse intre 75 si 87.000 de dolari, bani care ii directiona catre mai multe carduri de credit pe care le controla. Au existat aproape 40 de operatiuni de acest tip in decurs de numai doua saptamani, asta pana cand tranzactiile ciudate au fost identificate.

Interesant e si faptul ca Tre Brown n-a tinut banii in conturi, ci i-a cheltuit imediat pe doua masini, dar si pe haine de firma si arme de foc.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies