FOTO Operatia UNICA la care a recurs un fost IDOL al Americii. Nimeni nu intelege de ce a facut asta:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 17:25

	FOTO Operatia UNICA la care a recurs un fost IDOL al Americii. Nimeni nu intelege de ce a facut asta:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV!Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

UPDATE Familia lui Bruce Janner sustine ca fostul atlet nu isi schimba sexul, insa acesta a devenit dependent de operatii estectice. O asemenea problema a avut si Michael Jackson, fostul star pop. 

"Incearca sa-si recastige tineretea. Nu suporta ideea ca imbatraneste. Se comporta ca un copil si a devenit obsedat de operatii estetice care sa il faca sa arate tanar din nou", au declarat apropiati ai fostului atlet pentru TMZ. Bruce Jenner, fostul campion olimpic la decatlon la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, a aparut pentru prima data in public dupa operatia de miscorare a Marului lui Adam. 

Desi a negat ca va recurge la o astfel de interventie, paparazzii americani l-au surprins in momentul in care iesea din clinica de chirurgie plastica in care operatia a fost efectuata. Mai mult, Bruce si-a vopsit si parul si l-a lasat lung iar media din america sustine ca este inceputul pentru schimbarea de sex a fostului atlet. 

Janner a devenit faimos in SUA dupa medalia de aur de la jocurile olimpice si s-a transformat rapid intr-o personalitate TV. El este si speaker motivational si are mai multe afaceri. Dar dupa ce s-a aflat ca vrea sa isi miscsoreze Marul lui Adam, o premiera in lumea mondena americana, Jenner a devenit principala tinta a ironiilor in media. reprezentantii sai nu au dorit sa comenteze ultimele zvonuri, care dau ca sigura operatia de schimbare de sex.  

FOTO: Splash news

Asa arata Bruce Janner cand castiga cea mai dura proba de la Jocurile Olimpice, in 1976. 

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies