GALERIE FOTO Femeia de lângă Putin care „i-a făcut cu ochiul” lui Marian Drăgulescu: „Era foarte simpatică!”

Marian Dragulescu gimnastica Svetlana Horkina Svetlana Khorkina Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 16:49
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 17:09

Fostul gimnast Marian Drăgulescu a dezvăluit că „a flirtat” cu una dintre femeile din anturajul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Cu zece medalii la Campionatul European și opt la Campionatul Mondial, Maria Drăgulescu este cel mai titrat gimnast din România.

Ajuns la 41 de ani, Marian Drăgulescu a dezvăluit că în lunga s-a carieră drumurile sale s-au intersectat în multe rânduri cu cele ale gimnastei ruse Svetlana Horkina, o apropiată a lui Putin, și că a existat o perioadă de „flirt” cu aceasta.

„A existat un flirt aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonari.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrăţişam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult.

Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate... avea tot pachetul”, a dezvăluit Marian Drăgulescu, potrivit Orangesport.

Cine este Svetlana Horkina

Svetlana Horkina este acum colonel în armata rusă. Fosta sportivă din Rusia a fost una dintre cele mai redutabile adversare pentru gimnastele din România, împotriva cărora concura pentru medalii. Lavinia Miloșevici, Simona Amânar, Andreea Răducan și Cătalina Ponor s-au numărat printre româncele care i-au dat migrene Svetlanei.

În momentul de față, Horkina este considerată cea mai bună gimnastă din istoria Rusiei.

Fosta gimnastă este căsătorită cu Oleg Kochnev, fost general în Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, care este cu 23 de ani mai mare decât ea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!