Elon Musk loveste din nou! Declaratie controversata cu privire la primii oameni care ar putea sa colonizeze MARTE: "Probabil vor muri"

Elon Musk SpaceX Virale Elon Musk loveste din nou! Declaratie controversata cu privire la primii oameni care ar putea sa colonizeze MARTE: "Probabil vor muri, dar..."
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Septembrie 2020, 09:13
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 10:23

Elon Musk este printre cei mai bogati oameni ai planetei si conduce firme de succes ca SpaceX sau Tesla.

Principalul obiectiv al lui Elon Musk pentru viitorul apropiat este sa colonizeze planeta marte. Miliardarul a declarat in mai multe randuri ca inclusiv el ar fi gata sa se mute pe Planeta Rosie odata ce aceasta va putea fi locuita. Intrebarea lui Elon Musk este doar 'cand va putea fi realizabil acest lucru?'.

Cu toate acestea, miliardarul a lansat un avertisment cat se poate de serios catre cei care vor vrea sa mearga pe Marte:

"Vreau sa subliniez ca acesta este un lucru foarte greu si periculos, dificil, nu pentru cei slabi de inima. Probabil vor muri, va fi greu, dar o vor face in glorie", a spus Elon Musk, potrivit Daily Star.

"Facem progrese bune", a spus Musk, in cadrul unei videoconferinte numita 'Oamenii catre marte'.

"Lucrul care impiectica intr-adevar progresul pe Starship este sistemul de productie. Acum un an nu era nimic acolo si acum avem destula capacitate de productie. Deci facem rapid din ce in ce mai multe nave. Nimeni nu a facut vreodata o racheta orbitala complet reutilizabila.

A ajunge pe Marte, cred, nu este o problema fundamentala. Problema va fi construirea unei baze, construirea unui oras pe Marte care sa se auto-sustina. Vom construi o planta de propulsie, o baza initiala pe Marte, iar apoi vom ajunge pana la punctul in care se auto-sustine", a mai spus Elon Musk.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!