El e cel mai bogat elev care ar trebui sa dea maine BAC-ul! Are 15 milioane in cont si o viata la care mii de oameni viseaza

El e cel mai bogat elev care ar trebui sa dea maine BAC-ul! Are 15 milioane in cont si o viata la care mii de oameni viseaza

S-a intors in Romania si viata i s-a schimbat complet! In doar o luna, a trait experienta vietii.

Mirel Radoi a revenit la Steaua dupa 6 ani si jumatate. A fost criticat pentru ca a acceptat sa antreneze fara licenta, dar pentru patronul Becali detaliile sunt mai putin importante. Daca ia titlul cu Steaua, Radoi, acum in varsta de 34 de ani, poate fi cel mai tanar antrenor campion din istoria ros-albastrilor.

Pentru fostul jucator de nationala, anul 2015 inseamna si recuperarea unei experiente pe care nu se gandea ca o va mai trai. Radoi a devenit din nou elev! S-a inscris la examenul de Bacalaureat. A sustinut probele de competente digitale si competente lingvistice, pe care le-a trecut fara probleme. Radoi chiar a reusit chiar sa impresioneze comisia la Limba Engleza, unde a obtinut calificativul maxim!

Pentru Mirel Radoi urmeaza acum probele scrise, insa este neclar daca acestea va putea ajunge la toate in sesiunea de acum. Antrenorul va trebui sa faca naveta intre sala de examen si cantonamentul Stelei din Austria. Daca timpul nu ii va permite, acesta va lasa ultimele probe ale examenului de BAC pentru sesiunea din septembrie.

Cu o avere estimata la peste 15 milioane de euro, Radoi e cel mai bogat elev al momentului in Romania.

"S-a inteles gresit ca vreau sa antrenez fara licenta. Nu e adevarat! Eu vreau sa fac scoala, la fel ca toata lumea. Urmeaza o perioada foarte incarcata pentru noi, acum nu am timp sa merg la scoala, insa dupa ce se mai elibereaza programul echipei voi merge la cursuri", a promis antrenorul Stelei.

Radoi are nevoie de diploma de BAC pentru a se inscrie la cursurile de antrenori de la FRF. Actul reprezinta un criteriu obligatoriu in dosarul pentru Scoala de Antrenori.

Citeste si:Mirel Radoi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies