Disparuta fara urma acum un an in New York, a fost gasita intr-o mahala din Brazilia! Situatie incredibila pentru un model de top 

Disparuta fara urma acum un an in New York, a fost gasita intr-o mahala din Brazilia! Situatie incredibila pentru un model de top 

Eloisa Pinto Fontes (26 ani) a disparut in urma cu un an din New York, oras in care locuia si lucra.

Tanara de 26 de ani a aparut pe copertele celor mai populare reviste din lume si a facut parte din campania Dolce & Gabbana, insa in urma cu un an a disparut fara urma. 

Pe data de 6 octombrie, Eloisa a fost gasita intr-o mahala din Rio de Janeiro, anunta presa internationala: "A fost gasita mergand prin zona 'complet dezorientata' de catre autoritati dupa ce au primit informatia ca o femeie necunoscuta se plimba prin zona de doua zile". 

Conform presei locale, Fontes avea la ea un rucsac in care avea contractele sale cu agentiile de modeling internationale si referinte de la fotografi internationali. 

Tanara nu se afla la primul astfel de incident, in 2019 a mai disparut o data insa a fost gasita la 5 zile, tot dezorientata, pe strazile unui oras aflat la 30 de minute distanta de Manhattan. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O tornadă s-a format în județul Tulcea. Populația, avertizată prin sistemul Ro-Alert
BRAT

Modifică setările cookies