Diana Belbita OnlyFans Virale Diana Belbiță

FOTO Diana Belbiță, invitată să-și facă OnlyFans! Un luptător a promis că-și face abonament. Răspunsul nemilos al româncei

Frumoasa luptătoare Diana Belbiţă își impresionează fanii atât în ring, cât și pe rețelele de socializare cu fotografiile sexy pe care le postează în mod regulat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 14:18
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 14:24

Nu de puține ori sportiva a primit recomandări de la fanii săi să-și creeze un cont pe platforma OnlyFans, unde cei interesați își pot achiziționa un abonament în schimbul căruia primesc poze și clipuri în exclusivitate.

Fanii însă au primit o lovitură din partea celei mai sexy luptătoare din România. Aceasta a anunțat că nu intenționează să-și facă cont pe platforma menționată mai sus.

  • Diana Belbiță

Vestea i-a dat lumea peste cap și luptătorului Sean O'Malley, care i-a transmis româncei printr-un comentariu că și-ar face abonament. „Eu aș cumpăra”, a comentat luptătorul MMA la postarea Dianei Belbiță.

„Nu e OnlyFans aici! Şi nu am intenţia de a-mi crea un cont OnlyFans. Aşa că opriţi-vă să îmi scrieţi despre asta”, a transmis Diana Belbiţă pe X.

Diana Irena Belbiță este o sportivă română, care a reușit să câștige titluri de campioană la nivel național, european și mondial în Kempo, precum și să se impună în kickboxing, devenind o campioană.

În plus, ea s-a consacrat ca o luptătoare profesionistă în MMA, fiind unicul reprezentant din România care a câștigat un titlu de campioană în această competiție.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!