Lorena Balaci Dubai Ilie Balaci Virale

Dezvaluiri FABULOASE! Un print din Dubai i-a oferit camile lui Ilie Balaci pentru mana fiicei lui! Ce reactie a avut legenda Craiovei

Lorena Balaci a facut dezvaluiri incredibile de pe vremea cand era adolescenta si mergea sa il viziteze pe tatal ei, care antrena in zona Golfului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 15:07
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 15:17

Fiica lui Ilie Balaci a povestit cum un print din Dubai a dorit sa o cumpere de la tatal ei, oferindu-i mai multe camile de curse in valoare de milioane de euro, dar legendarul jucator al Craiovei nici nu a dorit sa auda de acasa ceva.

E o jumatate de adevar. Eu, ma duceam la tata in vacante. Pe vremea aia nu se vazusera prea multe femei la Dubai, cu ochi albastri cu atat mai putin. Aveam 16 ani pe atunci, unui print i s-a parut ca eu sunt iesita din comun.

Erau camile de curse, care costa niste milioane. Ii ziceau ceva lui tata, ca ii place de mine, din astea. Tata i-a zis: 'Vezi-ti, ma de treaba ta, nu stii cu cine te incurci'. Nu a vrut sa auda", a dezvaluit Lorena Balaci pentru AntenaSport. 

Ilie Balaci este considerat cel mai valaros fotbalist din istoria clubului din Banie. El s-a stins din viata pe 21 octombrie 2018. 

Modifică setările cookies