Virale

Detaliul din aceasta poza care i-a facut pe fani sa RADA de The Rock: "Ha ha, ce picioare de GAINA!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 21:35
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 21:50

Dwayne "The Rock" Johnson, unul dintre cei mai "la moda" actori de la Hollywood, nu renunta deloc la sala de forta si spune ca se trezeste chiar si la 4 dimineata pentru a face antrenament, pentru ca mai apoi sa isi petreaca intreaga zi pe platourile de filmare.

Acesta nu renunta niciodata la regimul sau de viata si la "trasul de fiare", iar trecerea anilor a venit cu o transformare incredibila, actorul fiind acum plin de muschi.

Sunt insa si multi carcotasi care spun ca "The Rock" nu este chiar un model in ceea ce priveste fitnessul, chiar daca cei care nu cunosc atat de bine acest sport spun ca actorul este sculptat.

Astfel, acestia spun ca fostul luptator de WWE, acum actor, a exagerat cu exercitiile pentru trenul superior si pentru dezvoltarea pectoralilor si a bratelor, in timp ce picioarele sale au ramas cam subtiri. Mai multi internauti au ras de The Rock pe paginile de Facebook specializate pe fitness si sport, acestia spunand ca gambele actorului sunt mult prea subtiri in comparatie cu bicepsii sai.

Cu toate acestea, "contestatarii" sai probabil ca se vor linisti dupa ce vor vedea si poza aceasta :)

Modifică setările cookies