Cum a reusit "Imblanzitorul de serpi" sa petreaca o saptamana in Ibiza fara sa plateasca niciun euro!
Marti 03 Iulie 2018, 14:13

Cum a reusit "Imblanzitorul de serpi" sa petreaca o saptamana in Ibiza fara sa plateasca niciun euro!

A inchiriat un yacht, un Hummer si 6 fete de companie. Cum i-a pacalit pe toti.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Jose Antonio Sanz de Arcos a reusit sa faca senzatie in Ibiza, acolo unde a petrecut o saptamana ca un rege fara sa cheltuie niciun euro. Acesta este un maestru in inselatorii, fiind prins cu greu de Politie, intr-un final.

Planul barbatului a fost simplu si eficient. A reusit sa pacaleasca o escorta din Madrid, mintind-o ca este vanzator de masini de lux si ca vrea sa o ia de nevasta ca sa aiba mai mult succes in afaceri. Barbatul i-a spus ca ii trebuie insa 15.000 de euro pentru a deschide firma, si in schimb i-a dat o masina Minnie Cooper.

Imediat dupa ce a incasat banii, barbatul a disparut cu tot cu masina, aparand apoi in Ibiza, acolo unde a continua sa insele lumea. Acesta a pretins ca vrea sa cumpere un yacht, unde prima rata era de 15.000 de euro.

Dupa ce a demonstrat ca are banii, barbatul a luat yachtul si si-a facut de cap, fara sa plateasca prima rata, evident. Intre timp, a inchiriat un Hummer cu tot cu sofer, si nu mai putin de 6 dame de companie. Evident, la final s-a facut disparut fara sa mai plateasca.

Spaniolul a fost prins abia dupa ce a incercat sa cumpere o casa, de asemenea printr-o inselatorie, primind 2 ani de inchisoare! Acesta a fost poreclit "Imblanzitorul de serpi" pentru inselatoriile sale.

Sursa: El MundoLiderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea