Virale COLOSAL! Cadoul de 240.000 de euro pe care i l-a facut Ilie Nastase sotiei sale! "Mai am cinci, dar asta mi-o doream foarte mult!"

COLOSAL! Cadoul de 240.000 de euro pe care i l-a facut Ilie Nastase sotiei sale! "Mai am cinci, dar asta mi-o doream foarte mult!"

Ilie Nastase s-a facut din nou remarcat printr-un cadou fabulos facut sotiei sale, Ioana.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 15:00
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 15:01

Ioana implineste 45 de ani pe 15 sepembrie si Ilie Nastase i-a facut un cadou special: un Bentley Continental de 240.000 de euro, anunta viva.ro.

Ioana si-a dorit foarte mult acest model de masina dupa ce a vazut una in fata blocului si a ramas impresionata:

  • COLOSAL! Cadoul de 240.000 de euro pe care i l-a facut Ilie Nastase sotiei sale! Mai am cinci, dar asta mi-o doream foarte mult!

"De data aceasta, masina e de la Ilie. Am primit cadou de la sotul meu o masina pe care mi-o doream foarte mult. Acum doua saptamani, cineva a parcat in fata blocului un Bentley modelul acesta si am zis: «Wow, ce masina frumoasa». Am fost imediat in reprezentanta si am luat-o pe loc. Mai am cinci masini, diferite marci, dar nu se compara cu aceasta. Este de vis", ar fi spus Ioana pentru Click.ro.

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au casatorit in aceasta vara. Este a cincea casnicie pe care o are fostul mare tenismen. Cei doi erau casatoriti civil de anul trecut, iar in aceasta vara au facut cununia religioasa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!