Cine vrea sa il bata pe McGregor, dupa ce a lovit un batran intr-un pub! Conor a mai avut probleme cu mafiotii

Cine vrea sa il bata pe McGregor, dupa ce a lovit un batran intr-un pub! Conor a mai avut probleme cu mafiotii

Irlandezul are iar probleme.

Conor McGregor este unul dintre cei mai tari atleti din ultimii ani. Acesta a ajuns la statutul de star mondial in doar cativa ani, devenind primul luptator din istoria UFC-ului, cea mai tare promotie de MMA din lume, care a detinut titlul in doua categorii diferite, in acelasi timp.

Irlandezul a urcat apoi in ring cu Floyd Mayweather, intr-un meci de box ce i-a bagat in buzunar in jur de 100 de milioane de dolari.

Daca din punct de vedere sportiv lucrurile au mers excelent pentru McGregor, ca imagine acesta a avut extrem de mult de suferit. Irlandezul a fost implicat in tot felul de conflicte, totul culminand cu un video ce a aparut recent, in care Conor il loveste cu pumnul in cap pe un batran, intr-un pub.

Din cate se pare, Conor a recurs la acest gest dupa ce batranul nu a vrut sa guste din wiskey-ul sau. Dupa ce au aparut imaginile, McGregor si-a cerut scuze in cadrul unei emisiuni, spunand ca momentul este mai vechi, de cateva luni, si ca a facut tot posibilul sa remedieze situatia.

Acesta nu a scapat insa de problema. Conor a fost provocat la bataie de Luke Keeler, un boxer din Dublin. Acesta spune ca s-a saturat de atitudinea lui McGregor si vor sa lamureasca lucrurile cu o bataie ca intre barbati.

Nu e prima data cand Conor are probleme in Dublin. Acesta a trebuit sa plateasca 1 milion de dolari acum doi ani, dupa ce a lovit un barbat ce era tatal unui lider interlop din Irlanda. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies