Virale

Cine este noul sef al Mafiei Siciliene, dupa moartea celebrului Toto Riina in puscarie!

Mafia Siciliana are un nou sef.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Decembrie 2018, 10:15
Data actualizarii: Duminica 16 Decembrie 2018, 10:17

Settimo Mineo este noul sef al lumii interlope din Sicilia, cea mai cunoscuta si mai violenta organizatie mafiota din Italia. Acesta a preluat fraiele dupa o intalnire secreta cu toti capii mafioti din zona, una ce nu mai avusese loc de mai bine de 25 de ani.

Mineo a fost ales sa conduca Mafia Siciliana si sa ii fie succesor lui Toto Riina, cel care a murit in puscarie anul trecut si cara a lasat un vid de putere in fruntea organizatiei.

In varsta de 80 de ani, Mineo a fost arestat la inceputul lunii intr-o operatie de amploare a politiei, acesta intrand in ochii opiniei publice, ce i-au scos la iveala trecutul tumultos.

Mineo a fost in razboi in anii 80 cu Toto Riina, fostul lider al Mafiei Siciliene, acesta din urma incercand sa il ucida in 1985, insa Settimo a supravietuit, nu acelasi lucru putand fi spus despre fratele sau care a murit in atentat, pentru ca un an mai tarziu un alt frate sa ii fie ucis in razboiul cu Riina.

Settimo este acuzat ca a luat parte la mai multe infractiuni, printre care santaj, camatarie, trafic de arme si de droguri.

Modifică setările cookies