incidente piata victoriei cine e femeia jandarm din piata victoriei femeia jandarm piata victoriei proteste piata victoriei proteste piata victoriei 10 august Virale

Cine este femeia jandarm batuta cu bestialitate in Piata Victoriei! Primul verdict al medicilor a fost infirmat: care e de fapt starea ei de sanatate

Protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, inceput pasnic s-a transformat o data cu lasarea serii in adevarate lupte de strada.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 August 2018, 13:22
Data actualizarii: Sambata 11 August 2018, 13:29

Violentele din Piata Victoriei s-au lasat cu un numar impresionant de raniti. 440 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ciocnirile dintre manifestanti si jandarmi. 65 de persoane, dintre care si 9 jandarmi, au fost transportate la spitalele din Bucuresti.

Unul dintre cele mai socante momente s-a petrecut in jurul orei 23:00 cand doi dintre jandarmi, un barbat si o femeie, au fost prinsi in mijlocul manifestantilor si batuti cu bestialitate. Femeii jandarm i s-a sustras arma din dotare. Jandarmeria face investigatii pentru a afla in posesia cui a ajuns pistolul, calibrul 9 milimetri, iar cazul va fi preluat de Parchetul Militar.

Tanara jandarm batuta in Piata Victoriei are 20 de ani si este sergent-major. Potrivit Adevarul, femeia jandarm nu a suferit o fractura de coloana cervicala, asa cum se credea initial, insa are multiple traumatisme si va ramane internata in spital.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies