Cei mai PROTEJATI oameni din lume. Nu s-au infectat cu coronavirus, dar au ANTICORPI! Cum e posibil

Cei mai PROTEJATI oameni din lume. Nu s-au infectat cu coronavirus, dar au ANTICORPI! Cum e posibil

Un studiu al cercetatorilor britanici subliniaza faptul ca exista persoane care sunt protejate in mod natural de infectia cu Covid-19.

Specialistii de la Institutul Francis Crick și de la University College London au ajuns la o concluzie surprinzatoare, sustinand ca o banala raceala poate induce la anumiti oameni anticorpii necesari pentru a evita imbolnavirea cu noul tip de coronavirus.

S-a descoperit ca unele persoane care nu au contractat niciodata boala si nici nu au fost vaccinate beneficiaza de acesti anticorpi capabili sa atace SARS-CoV-2.

Este un fenomen care apare mai ales la copii, așa cum se precizeaza in rezultatul cercetarii. Experții au analizat peste 300 de probe de sânge recoltate înainte de pandemie, între 2011 și 2018, observand ca in unele cazuri (1 din 20) anticorpii care functioneaza impotriva coronavirusului preexistent reactioneaza incrucisat si cu Covid-19.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies