Cea mai "dura" batalie din viata lui Floyd Mayweather. E obligat sa arunce cu banii, iar adversarul e invizibil

Cea mai "dura" batalie din viata lui Floyd Mayweather. E obligat sa arunce cu banii, iar adversarul e invizibil

Fostul pugilist in varsta de 44 de ani se lupta cu un necunoscut pentru achizitia unui bolid de lux.

Celebru pentru viata de lux si pentru excentricitatile de care a dat mereu dovada, Floyd Mayweather Jr. duce acum o "batalie" la care nu s-ar fi asteptat niciodata. Totul a pornit de la dorinta sa de a intra in proprietatea unui Maybach 62S Landaulet din 2009, o masina exclusivista scoasa la licitatie in Statele Unite.

Extrem de indragostit de acest model, Floyd vrea astfel sa devina unul dintre putinii proprietari ai unei asemenea "bijuterii" pe patru roti, pe intreaga planeta existand doar opt exemplare. De altfel, licitatia a inceput de la un pret inaccesibil pentru majoritatea pamantenilor, de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Chiar daca banii nu sunt deloc o problema pentru Mayweather, singurul impediment e legat de faptul ca in licitatie s-a mai inscris un rapper de mare calibru, a carui identitate n-a fost facuta publica. Drept urmare, Floyd se lupta acum cu adversarul sau invizibil, cei doi fiind nevoiti sa pluseze mereu la oferte, iar "razboiul" licitatiilor nu e decat la inceput.

Citeste si:Floyd Mayweather
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies