Titanic Kate Winslet Leonardo DiCaprio Virale Cea mai cunoscuta scena din Titanic, o eroare a lui Leonardo DiCaprio! Dezvaluirile actorului la 23 de ani de la premiera

Cea mai cunoscuta scena din Titanic, o eroare a lui Leonardo DiCaprio! Dezvaluirile actorului la 23 de ani de la premiera filmului

Titanic este unul dintre cele mai cunoscute si premiate filme din toate timpurile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2020, 09:25
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 21:06

Una dintre cele mai emblematice povesti de dragoste a anilor '90 a fost pusa in scena de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Cei doi i-au portretizat pe Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater in filmul inspirat din tragedia petrecuta in 1912, cand cel mai mare vas de croaziera care purta acelasi nume s-a scufundat dupa contactul cu un aisberg. 

Cea mai cunoscuta scena din film, care ramane in memoria publicului este momentul in care DiCaprio, care avea 23 de ani pe atunci a trebuit sa o deseneze pe Kate Winslet nud. 

Un lucru mai putin cunoscut este faptul ca scena aceea a fost o eroare a actorului, pe care regizorul James Cameron a decis sa o lase. 

In timpul scenei, Rose vine la Jack si ii cere sa o deseneze "ca pe una dintre frantuzoaicele tale" (n.r Jack obisnuia sa deseneze nuduri). Vizibil emotionat de scena, DiCaprio s-a pierdut si a gresit replica, dupa cum a recunoscut chiar el intr-un interviu pentru Mirror. 

In film, Jack ii spune lui Rose: "Intinde-te pe pat, scuze, pe canapea!", insa replica a fost eroarea tanarului actor. De fapt, el ar fi trebuit sa ii spuna lui Rose sa se intinda pe canapea. In ciuda erorii, regizorul a ales sa pastreze varianta 'gresita' deoarece i s-a parut ca exprima reactia sincera si naturala a lui Jack. 

VIDEO cu scena: 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!