Caz MIRACULOS de vindecare in Romania! Barbatul de 92 de ani care a invins coronavirusul are o poveste incredibila. Cate zile a luptat cu boala

Covid cazuri miraculoase virale Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2020, 00:26
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2020, 01:13

In lume au existat si cazuri de persoane cu o varsta foarte inaintata care au reusit sa invinga COVID-19.

Doi barbati si doua femei de pe continente diferite au reusit sa faca acest lucru, iar unul din cei patru este din Botosani. 

Cornelia Ras, o femeie originara din Olanda, in varsta de 107 ani s-a vindecat de noul virus, este e probabil cea mai in varsta persoana care a reusit sa scape de noul virus, potrivit Dailymail.

In Italia, o femeie de 102 s-a vindecat de virus dupa ce a stat internata 20 de zile la spitalul din Genova, potrivit CNN.

In Wuhan, oras de unde a inceput pandemia, un barbat in 100 de ani a scapat de coronavirus dupa 13 zile de tratament, potrivit Independent.

Exista cazuri miraculoase si in Romania. Un barbat in varsta de 92 de ani din judetul Botosani a reusit sa scape de infectia cu noul virus asiatic, dupa ce a stat mai mult de o luna in spital. De asemenea, el este unul dintre cei mai in varsta oameni care au scapat de virus. Petru Alexii locuieste in localitatea Vaculesti si a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta "Mavromati", pe 24 martie dupa ce a acuzat simptome. Barbatul a relatat pentru Agerpres ca a trecut prin momente dificile si ca a fost nevoit sa isi petreaca aniversarea de 92 de ani si Pastele in spital. La 3 zile dupa internare sotia si fiica acestuia au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Toti 3 au fost diagnosticati cu noul coronavirus si au stat in acelasi salon la spital. Dupa ce s-au vindecat barbatul si sotia au revenit acasa, iar fiica lor s-a intors in Suceava, acolo unde locuieste. 

"Am bucuria sa declar vindecarea si externarea unui pacient in varsta de 92 de ani din localitatea Vaculesti, la aceasta varsta venerabila pe care a implinit-o in spital, cand a fost internat. A fost internat cu familia, sotia si fiica dansului, fiica sa fiind prima care s-a externat. Pacientul nonagenar a trecut cu bine prin aceasta confruntare cu viata", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta "Mavromati", Ioan Asaftei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!