Cat de buna este in realitate ciocolata neagra pentru regimul unui sportiv

Autor: Sport.ro
Joi 20 Martie 2014, 15:26

	Cat de buna este in realitate ciocolata neagra pentru regimul unui sportiv

Faptul ca ciocolata neagra este buna pentru cei care sunt la regim e un fapt cunoscut in toata lumea. Explicatia pentru care asa ceva este si adevarat nu prea e cunoscuta.

Multi sportivi si oameni care incearca sa ramana in forma folosesc foarte des ciocolata neagra in regimul lor. De ce este atat de importanta?

New York Daily news scrie ca oamenii de stiinta au descoperit si motivul pentru asta. Acesta se afla in stomacul nostru, unde o bacterie ajuta ca procesul sa fie benefic pentru organism.

Conform descoperirii prezentate pentru prima data astazi, la Expozitia Chimica Americana din Dallas, bacteria din organismul uman descompune ciocolata neagra, care fermenteaza si se transforma intr-o substanta antiinflamatorie.

"Am descoperit ca in stomac sunt doua tipuri de microbi. Cei buni si cei rai. Cei buni, precum Bifidobacterium si bacteria LAB se "hranesc" cu ciocolata.", a anuntat doctorul John Finley.

Conform studiului, ciocolata neagra, cu ajutorul acestor bacterii, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si flexibilizarea arterelor.

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies