Virale

"Bossul bossilor" a murit in inchisoare, iar familia sa a primit o factura uriasa din parte autoritatilor italiene! Cati bani trebuie sa plateasca familia lui Toto Riina

Statul italian a trimis familiei lui Toto Riina, mafiot decedat in 2017 si cunoscut sub poreclele de "Boss of bosses" si "Bestia", o factura in valoare de 2 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 12:40
Data actualizarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 12:49

Fostul mafiot Toto Riina, care a primit 26 de condamnari pe viata pentru comandarea a peste 150 de asasinate, a incetat din viata in 2017 intr-o inchisoare din Italia. El era in penitenciar din 1993, dupa 23 de ani in care a reusit sa pacaleasca vigilenta autoritatilor.

La mai bine de un an de la moartea celebrului mafiot, familia sa a primit o factura de 2 milioane de euro! Autoritatile vor sa isi recupereze banii pentru tratamentul acestuia.

Potrivit presei italiene, avocatul familiei Riina, Luca Cianferoni, a spus ca "trebuie sa fie o greseala".

"Legea exclude orice fel de rambursare a costurilor cu detinutii pentru urmasii lor", a spus Cianferoni.

Toto Riina a fost considerat seful suprem al mafiei siciliene Cosa Nostra. In anii in care a "domnit", acesta a instaurat un regim al terorii, comandand numeroase asasinate, inclusiv ale unor judecatori. El a murit in urma unui cancer.

Toto Riina a fost inmormantat in orasul Corleone, de langa Palermo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies