BOMBA a EXPLODAT in Ajunul Craciunului! O vedeta TV din Romania divorteaza dupa 8 ani! Anuntul OFICIAL

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Decembrie 2014, 06:00

	BOMBA a EXPLODAT in Ajunul Craciunului! O vedeta TV din Romania divorteaza dupa 8 ani! Anuntul OFICIAL

Claudiu Niculescu a divortat de sotie dupa opt ani de casnicie! 

Antrenorul lui CS Mioveni, revelatia Cupei Romaniei din acest an, trece prin momente dificile in viata personala. El si Diana Munteanu au decis sa divorteze, iar aceasta a facut anuntul oficial in Ajunul Craciunului.

Mesajul postat de Diana Munteanu pe Facebook

Dragii mei prieteni,
In viata mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid sa vi-l fac cunoscut si voua, celor care mi-ati fost mereu alaturi si care m-ati urmarit fidel in toate proiectele mele profesionale.
Asadar, am hotarat, acum ceva vreme, ca dupa aproape opt ani de casnicie, Claudiu Niculescu si cu mine sa punem capat relatiei noastre.Au fost opt ani buni, frumosi, plini de multe realizari, cea mai importanta dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani si jumatate.Noi doi vom avea grija deopotriva de educatia si cresterea lui, in continuare.
Adaug, totodata, faptul ca aceasta este si va fi unica noastra declaratie pe acest subiect.Toate celelalte detalii ale separarii noastre tin de zona extrem de intima a familiei si alegem sa le lasam acolo.Va rugam, deci, din suflet, sa ne intelegeti si acceptati decizia si va multumim anticipat pentru asta.
Nu in ultimul rand, va urez Craciun fericit, imbelsugat, linistit si un 2015 care sa va aduca, fiecaruia in parte, tot ce v-ati dorit vreodata!
Cu toata dragostea,
Diana Munteanu

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies