Virale

Baietelul de 9 ani care a cerut ajutorul mamei sa se SINUCIDA din cauza afectiunii de care sufera a primit 470.000 de dolari! Familia a REFUZAT banii dintr-un motiv EMOTIONANT

Povestea care a sensibilizat intreaga planeta a luat o turnura pozitiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2020, 19:45
Data actualizarii: Joi 27 Februarie 2020, 20:01

Quaden Bayles (9 ani) a devenit popular dupa ce mama lui a postat o filmare cu el in timp ce plangea, dupa ce fusese batjocorit la scoala de catre colegi, din cauza afectiunii sale. Baietelul sufera de nanism, iar colegii sai de la scoala folosesc asta pentru a rade de el. Afectat de cele intamplate si de suferinta la care este supus, Bayles a recurs la un gest socant, i-a cerut mamei sale sa il ajute sa se sinucida.

Femeia a impartasit experienta in retelele de socializare, iar lumea s-a mobilizat imediat pentru a-l ajuta pe copil. Astfel, a fost invitat la primul sau meci de rugby si a intrat pe teren alaturi de jucatori, in ovatiile intregului public.

Un alt vis de-al baiatului este sa ajunga la Disneyland, iar o asociatie caritabila a reusit sa stranga suma de 470.000 de dolari pentru a-l ajuta sa isi inddeplineasca visul, insa familia acestuia a refuzat si a redirectionat suma mare de bani care o organizatie care lupta impotriva marginalizarii oamenilor care sufera de nanism.

Matusa lui Quaden a oferit o declaratie in care a vorbit despre problema aceasta: "Era minunat pentru el, insa sora mea a vrut sa rezolvam adevarata problema. Cate sinucideri au loc anual din cauza agresiunilor si discriminarii din lume? Trebuie sa ramanem uniti!".

Modifică setările cookies