bali Indonezia Virale

Au fost prinsi FARA MASCA, dar si fara bani de AMENDA! Pedeapsa ULUITOARE la care au fost supusi turistii dintr-o statiune CELEBRA

Politistii indonezieni din statiunea Bali au gasit o modalitate inedita de a-i sanctiona pe cei care nu respecta regulile de protectie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 14:56
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 15:00

Ca in majoritatea locurilor din lume, masca este un accesoriu obligatoriu si in renumita statiune din Indonezia, insa turistii straini prefera sa se bucure de soare fara a-si acoperi nasul si gura asa cum scrie la carte.

Pe retelele de socializare circula diverse imagini cu asemenea "infractori", legea locala prevazand o amenda de aproximativ 6 euro. Totusi, exista si cazuri in care turistii nu au la ei acesti bani, situatie in care sanctiunea se transforma din una financiara in una fizica.

  • Au fost prinsi FARA MASCA, dar si fara bani de AMENDA! Pedeapsa ULUITOARE la care au fost supusi turistii dintr-o statiune CELEBRA

Desi pare ireal la prima vedere, fortele de ordine din Bali au primit instructiuni sa-i puna pe cei care n-au masca sa faca flotari, 50 de asemenea exercitii daca nu poarta deloc masca sau doar 15 daca aceasta e purtata necorespunzator. Dupa cum se poate vedea, majoritatea celor pusi la flotari primesc sanctiunea cu zambetul pe buze.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies