A venit si RAZBUNAREA! Gestul SUBTIL cu care Madalina Ghenea si-a pus la punct toti ADVERSARII

A venit si RAZBUNAREA! Gestul SUBTIL cu care Madalina Ghenea si-a pus la punct toti ADVERSARII

Romanca Madalina Ghenea (33 de ani) le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o pentru scurta relatie cu fotbalistul italian.

E un inceput de an tumultuos pentru Madalina, care a intrat intr-o furtuna mediatica declansata de idila cu tanarul jucator al echipei AS Roma, Nicolo Zaniolo (21 de ani). Conform propriilor declaratii, Madalina a negat ulterior orice implicare sentimentala, specificand ca s-a intalnit o singura data cu fotbalistul.

Intre timp, dezvaluirile presei i-au atras numerosi contestatari, iar cea mai vehementa a fost chiar mama lui  Zaniolo, Francesca Costa. In varsta de 42 de ani, aceasta din urma a refuzat sa-si imagineze ca Nicolo e intr-o relatie cu o femeie atat de apropiata de varsta sa. "Jos mainile de pe fiul meu!", a transmis la un moment dat Francesca, aluzie evidenta la Madalina.

Ca un raspuns citi, romanca a postat un mesaj criptic pe Instagram, in care nu s-a referit la cineva anume, dar prin care si-a atacat subtil toti adversarii: "Oamenii slabi se razbuna, oamenii puternici iarta, oamenii inteligenti ignora"

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 25 ianuarie. 1.551 de cazuri noi de infectare și 65 de decese
BRAT

Modifică setările cookies