Virale A intretinut relatii sexuale cu o intreaga echipa din NBA! Parintii nu mai vorbesc cu ea si a fost data afara de la munca: acum castiga zeci de mii de dolari pe zi

A intretinut relatii sexuale cu o intreaga echipa din NBA! Parintii nu mai vorbesc cu ea si a fost data afara de la munca: acum castiga zeci de mii de dolari pe zi

Aliza a devenit celebra dupa ce a dezvaluit ca a intretinut relatii sexuale cu mai multe staruri ale unei echipe de baschet din NBA.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2020, 13:08
Data actualizarii: Duminica 23 August 2020, 13:12

Tanara a dezvaluit ca a intretinut relatii sexuale cu 7 jucatori ai unei echipe din NBA, iar parintii nu mai vorbesc cu ea de atunci.

Aliza spune ca totul s-a petrecut in urma cu doi ani, in timpul unei petreceri din Las Vegas. Ea era in timpul unui raport sexual cu o singura persoana inainte ca jucatorii sa se alature.

  • A intretinut relatii sexuale cu o intreaga echipa din NBA! Parintii nu mai vorbesc cu ea si a fost data afara de la munca: acum castiga zeci de mii de dolari pe zi

Dupa ce totul s-a aflat, tanara a fost data afara si de la locul de munca. Ea era contabila chiar la o firma a tatalui ei, iar relatia cu parintii s-a rupt de tot.

Cu toate acestea, Aliza spune ca experienta a fost una pozitiva, iar popularitatea ei online a crescut de cand s-a aflat tot.

Acum se mandreste cu 67.3 mii de urmaritori pe Instagram si sutine ca a facut 65.000 de dolari in doar o zi prin intermediul contului OnlyFans.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!