13, ZIUA BLESTEMATA! Actrita disparuta in lac a fost gasita MOARTA dupa 5 zile de cautari. Coincidenta stranie care provoaca FIORI

13, ZIUA BLESTEMATA! Actrita disparuta in lac a fost gasita MOARTA dupa 5 zile de cautari. Coincidenta stranie care provoaca FIORI

Inevitabilul s-a produs, autoritatile californiene anuntand in mod oficial decesul actritei Naya Rivera (33 de ani).

Disparuta in lacul Piru la 8 iulie, dupa o plimbare cu barca alaturi de fiul sau de numai 4 ani, americanca a fost gasita decedata la 13 iulie, data care tinde sa se transforme intr-un blestem pentru actorii serialului "Glee", productie in care Naya Rivera a interpretat rolul sau de referinta.

Ca o coincidenta nefericita, moartea Nayei Rivera a fost confirmata la exact 7 ani distanta de la disparitia prematura a unui fost coleg de platou. Mai precis, la 13 iulie 2013, actorul canadian Cory Monteith, la randul sau protagonist al serialului "Glee", a murit la 31 de ani dupa o supradoza de droguri.

Anchetatorii tragediei de pe lacul Piru n-au identificat exact scenariul care a dus la disparitia in apa a actritei. Se crede insa ca inainte de a se scufunda, Naya Rivera ar fi reusit sa-l urce pe barca pe fiul sau Josey. Cateva ore  mai tarziu, acesta a fost descoperit singur, dormind, imbracat cu vesta de salvare, alaturi de o alta vesta pentru adulti, care ar fi trebuit s-o protejeze pe Naya Rivera.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Explozie devastatoare în portul Beirut. Cel puțin 30 de morți și 3.000 de răniți în urma deflagrației
BRAT