Promo

Transformă-ți casa într-un sanctuar călduros al bunei dispoziții, cu ajutorul șemineelor din Sibiu! (P)

După o zi întreagă petrecută la muncă sau încărcată cu activitățile cotidiene, să ajungi în sfârșit acasă și să-i pășești pragul într-un veritabil sanctuar al bunei dispoziții și confortului termic total, este una dintre acele puține senzații care te copleșesc cu bucurie și încântare deplină. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 12:37

Înconjurat de membrii familiei, de prieteni sau alături de persoana iubită, momentele petrecute la gura unui șemineu sau cu picioarele înghețate, ținute aproape de soba lemne, reprezintă acele mici plăceri simple ale vieții pe care n-ar mai trebui să ni le refuzăm, ci să le trăim la intensitate maximă! 

Din acest motiv, tot mai multă lume optează pentru șemineele din oferta meșterilor sibieni de la PEFOC - echipă de profesioniști cu experiență, care de peste 20 de ani, reușesc în continuare să aducă în casele tuturor românilor, căldura și confortul absolut! Adevărate piese de mobilier care îmbină simțul practic cu cel estetic-spectaculos, gama premium de șeminee oferite cu drag de la Sibiu, așteaptă să-și cunoască noii posesori, indiferent de posibilitățile financiare, de nevoi sau de preferințele lor. 

Cei mai renumiți producători din domeniul termic muncesc pentru a crea semineuri pe placul fiecărui client, la costuri pe care și le pot permite oricine. Oferta variază cu modele tradiționale pe lemne, pe gaz sau șemineuri pe peleți, ideale pentru fanii dispozitivelor mai prietenoase cu mediul înconjurător, alături de șeminee electrice pentru apartament sau șemineuri de exterior, perfecte pentru momente de intimitate în grădina sau pe terasa casei tale.

Atunci când vine vorba despre transferul căldurii, șemineele se împart în două categorii: șeminee clasice, cele cu distribuţie a căldurii prin tuburi izolate şi șeminee tip centrală sau termoşeminee, a căror căldură se transferă în camere prin intermediul caloriferelor.

Şemineele clasice cu distribuţie a aerului cald sunt cele mai populare printre clienții Pefoc, deoarece sunt simplu de utilizat atât timp cât ai acces la lemne uscate, de esență tare. În schimb, alții preferă termoșemineele - dispozitive complexe de încălzire care funcționează pe principiul împrumutat de la clasica centrală pe gaz, putând fi conectate la reţeaua de calorifere sau chiar și la sistemul de încălzire prin pardoseală. Spre deosebire de șemineele clasice cu horn din cărămidă sau cos fum ceramic la care este necesar să alimentăm constant focul pentru a menţine căldura din încăpere, în cazul termoşemineelor, apa caldă circulă și recirculă prin calorifere, bucurându-ne de această rezervă calorică pentru mult mai multe ore, chiar și după stingerea focului.

Preferințele sunt diferite de la om la om și tocmai de aceea, sibienii de la Pefoc, ne propun o gamă largă de modele de șeminee pentru a satisface nevoile fiecăruia. Șeminee pe lemne, sobe șemineu, termoșeminee, șeminee pe gaz sau electrice - toate acestea pot fi găsite în stocul propriu sau la partenerii colaboratori de încredere din întreaga țară, alături de servicii profesionale de montaj și consiliere gratuită de specialitate. În plus, pe lângă dispozitivele clasice de încălzire ai acces și la toate componentele de care ai nevoie pentru construcția șemineului tău - materiale și accesorii pentru construirea în regim propriu de șeminee sau a frumoaselor grătare de grădină din cărămidă. 

Așadar, le poți avea pe toate într-un singur loc și le poți primi acasă, cu un singur click pe site-ul oficial pefoc.ro. În acest fel, nu mai este nevoie să te deplasezi în magazin pentru achiziție, iar livrarea produselor voluminoase ajunge pe treptele casei tale, gratuit, oriunde în țară și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii. Acum, nu mai ai niciun motiv să amâni achiziția unui produs care poate redefini tot ceea ce știai despre confortul termic, combinat cu designul spectaculos al noului tău sanctuar pe care îl numești cu atâta drag, “acasă”!

Modifică setările cookies