ULTIMA ORA | Sergio Ramos, oferta de 105.000.000 euro! Anunt bomba facut in Spania: de unde a primit oferta

ULTIMA ORA | Sergio Ramos, oferta de 105.000.000 euro! Anunt bomba facut in Spania: de unde a primit oferta

Presa din Spania a scris in ultimele zile ca Sergio Ramos i-a cerut lui Florentino Perez sa il lase sa plece de la Real Madrid.

Sergio Ramos s-ar putea desparti de Real Madrid dupa 14 ani in care a castigat tot ce se putea castiga cu clubul blanco. Ajuns la 33 de ani, fundasul iberic s-ar fi certat cu sefii de pe Santiago Bernabeu si ar fi ajuns pana in punctul in care si-a cerut transferul!

Potrivit Jugones, emisiune a postului La Sexta, Sergio Ramos a primit o oferta cu adevarat incredibila!

Ramos s-a suparat pe sefii de la Real pentru ca a considerat ca acestia au incercat sa dea vina pe el pentru sezonul slab si pentru eliminarea din UEFA Champions League. La returul cu Ajax, Sergio Ramos a fost suspendat pentru ca a luat intentionat galben. Pe Bernabeu, in timp ce statea la tribuna oficiala, el a fost insotit de o echipa de filmare a Netflix.

Sergio Ramos, oferta de 105.000.000 euro din China


In cadrul emisiunii Jugones, de la postul La Sexta, a fost prezentata o informatie soc. Jurnalistii spanioli au aflat ca Ramos a primit o oferta de 105.000.000 euro din China. Contractul propus de asiatici are o durata de 3 ani.

In prezent, Sergio Ramos are un salariu de 11.700.000 euro pe an la Real Madrid.

Perez: "Sergio mi-a spus ca are o propunere importanta"


De asemenea, jurnalistii spanioli au mai stat de vorba cu Florentino Perez in cadrul emisiunii El Transistor.

"Mi-a spus ca are o propunere foarte importanta pentru fotbalul chinez. Dar nu au putut plati transferul. I-am spus ca este imposibil. Capitanul Real Madrid nu poate pleca gratuit, ar fi un precedent periculos", a spus Perez.

Sergio Ramos a jucat peste 450 de meciuri pentru Real Madrid in 14 ani. El are 163 de selectii si 18 goluri si la nationala Spaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies