Simona Halep suspendata Keto MCT Simona Halep supliment Tenis WTA Tenis

„Suntem ortodocși, facem afaceri cu frica lui Dumnezeu!” Grecii din Toronto neagă că Simona Halep i-ar fi dat în judecată

Responsabilii pentru livrarea suplimentului Keto MCT neagă că Simona Halep și echipa sa de avocați ar fi intentat un proces civil împotriva lor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 10:30
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 10:56

Depistată pozitiv la Roxadustat după runda inaugurală a ediției 2022 a Openului American, Simona Halep se străduiește de peste un an să își spele reputația și să își demonstreze nevinovăția.

După aflarea deciziei ITIA de a o suspenda pe româncă pentru o perioadă de patru ani din tenisul profesionist, directorul financiar al companiei Quantum Nutrition, care i-a livrat suplimentul Keto MCT - demonstrat că ar fi fost contaminat cu Roxadustat, substanța interzisă regăsită în proba de urină a Simonei Halep - afirmă că avocații româncei nu au intentat proces împotriva lor, cel puțin până în momentul de față. 

Grecii care i-au livrat Simonei Halep suplimentul contaminat neagă că ar fi fost dați în judecată de româncă

„Suntem ortodocși, facem afaceri cu frica lui Dumnezeu!”, a declarat Kostas Koveos, într-o discuție cu Gazeta Sporturilor. „Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea,” a spus directorul financiar al Quantum Nutrition, dezmințind informațiile care spuneau că românca a dat în judecată firma canadiană. 

„Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună și jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun fel de influență în dosarul sportiv,” spunea avocatul român al Simonei Halep, Bogdan Stoica, în data de 18 septembrie, în direct la Euronews Romania. 

Până la 10 milioane de dolari speră avocații Simonei Halep să câștige sub formă de despăgubiri din partea companiei canadiene care i-a livrat româncei suplimentul cu colagen, numit Keto MCT, contaminat cu Roxadustat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!