Serena Williams Tenis WTA Tenis

GALERIE FOTO Condiția fizică a Serenei Williams, la împlinirea vârstei de 42 de ani: cea mai recentă fotografie cu americanca

Serena Williams s-a retras din tenisul profesionist în luna septembrie a anului 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 18:43

Serena Williams a împlinit 42 de ani, dar prezența sa pe rețelele sociale a fost redusă la minimum, în ciuda ocaziei speciale.

Sportiva din Michigan nu a mai postat pe Instagram de o săptămână, de când anunța, alături de Nike, lansarea unei noi colecții de toamnă. Pozând pentru producătorul american de echipamente sportive, Serena și-a etalat picioarele și le-a povestit fanilor cum se menține în formă, după retragerea din tenis. 

Serena Williams, în formă fizică admirabilă, în ciuda celor două nașteri și a lipsei de motivație acuzate

„Nu sunt obișnuită să mă antrenez fără obiectiv, să fiu sinceră, fără niciun turneu în minte. E super ciudat,” a scris Serena Williams, pe platforma X. 

„Ați încercat vreodată să vă antrenați, dar dintr-odată v-ați amintit de lucrurile pe care trebuia să le faceți? Pe care nu le-ați făcut de ani de zile... asta sunt eu, în această dimineață,” au fost cuvintele Serenei Williams, care a sugerat că nu se poate antrena la intensitate maximă, în absența unui obiectiv clar impus. 

La sfârșitul lunii august, Serena Williams a născut a doua fetiță. Cu șase ani mai mică decât sora sa, Olympia, Adira River este al doilea copil născut de Serena Williams, jucătoare de tenis retrasă după ediția 2022 a Openului American. 

Sorana Cîrstea a acuzat-o pe Serena Williams de aroganță, în contextul postării controversate publicate după aflarea deciziei suspendării Simonei Halep

„8 este o cifră mai bună,” a fost postarea controversată, publicată de Serena Williams, în ziua în care Simona Halep și-a aflat sentința de patru ani de suspendare din tenisul profesionist. 

„Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, deoarece tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus că unele jucătoare fac aceste comentarii urâcioase la adresa mea pentru că le-am bătut,” a afirmat Simona Halep, în replică pentru jucătoarea din SUA. 

La câteva ore distanță de la răspunsul Simonei Halep, Sorana Cîrstea a intervenit și ea, spunând despre Serena Williams că ar avea o problemă permanentă cu aroganța. 

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar, ca persoană, mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu,” a explicat Sorana.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că, vreodată, s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat,” a spus Sorana Cîrstea, în exclusivitate pentru PRO TV și www.sport.ro.

„Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv”, a adăugat sfertfinalista de la US Open. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!