GALERIE FOTO „Măcar Federer s-a retras cu demnitate” Nadal și Alcaraz, umiliți public după ce au cerut $150,000 pentru o oră de tenis

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 19:25
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 19:31

Rafael Nadal a fost criticat pentru lăcomia pe care anumiți fani ai tenisului o notează în comportamentul său din ultima perioadă. 

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor juca un meci demonstrativ de lux în Las Vegas, care va fi transmis în direct de Netflix în data de 3 martie.

Cu ocazia acestui eveniment, cei doi tenismeni spanioli au acceptat să joace tenis alături de iubitorii tenisului dispuși să plătească o sumă pentru această experiență.

Nadal și Alcaraz, criticați pentru că au cerut $150,000 pentru o oră de tenis

Doar că prețul unei ore în care aceștia îi vor avea pe Nadal și Alcaraz ca parteneri de joc a atins valoarea de $150,000, prag care a stârnit o sumedenie de reacții.

Dacă John Isner și Sam Querrey pot fi „angajați” ca parteneri de antrenament pentru doar $2,000, suma de 75 de ori mai mare a fost motiv de glumă pentru Querrey, americanul care l-a învins pe Novak Djokovic pe iarba de la Wimbledon, în 2016.

Sam Querrey i-a ironizat pe spanioli, dezvăluindu-le fanilor tenisului ce este el dispus să facă pentru această sumă

„Pentru $150,000 eu o să îți plimb câinele, o să te învăț cum să împături hainele și chiar o să-ți țin o lecție psihologică prin care să te învăț cum să nu câștigi un turneu de mare șlem.

O să îți calculez taxele și o să îți pregătesc prânzul. O să te învăț cum să creezi conținut uimitor pentru rețelele sociale. Ba chiar o să te învelesc. Și cum nu o să câștigi niciun Grand Slam, o să îți predau și o lecție de pickleball,” a spus Sam Querrey, într-un videoclip pe care l-a publicat pe Instagram. 

Nadal, criticat cu cuvinte grele pe internet

Din rândul utilizatorilor rețelelor sociale, aceștia s-au pronunțat, inevitabil, în cuvinte mai dure, sub protecția anonimatului.

„Nu m-aș putea gândi la nimic mai stânjenitor decât să-mi dezvălui forehandul slab în fața lui Nadal pentru suma de $150,000,” s-a amuzat un utilizator, conform Tennisuptodate, în timp ce un altul a folosit cuvinte mai aspre la adresa ibericilor.

„Măcar Federer și Serena s-au retras cu demnitate. E oribil. Rușine lui Nadal că exploatează până aici pasiunea fanilor. Cum poate să ajungă așa jos? S-a dus și în Arabia Saudită să mulgă tot, până la ultimul cent,” a spus acest internaut. 


De ce este Djokovic mai bun decât Federer și Nadal: explicația oferită de Victor Hănescu

Rafael Nadal a acceptat să fie ambasadorul saudiților în tenis

Rafael Nadal s-a alăturat arabilor în intenția acestora de a schimba configurația lumii tenisului.

Tenismenul născut în Manacor a acceptat să fie numit „ambasador al Federației Saudite de Tenis” cu scopul de a „ajuta sportul să meargă mai departe și să se extindă.”

Decizia înseamnă că Nadal și-a trasat clar o parte din planurile pe care le are după retragerea din tenisul profesionist.

Cu 22 de titluri de mare șlem în palmares, spaniolul a acceptat să facă o serie de vizite în Arabia, unde va întemeia și o Academie Rafa Nadal secundară, prin care va putea să le arate elevilor ce înseamnă să devii jucător de vârf în tenisul mondial. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!