FOTO ȘI VIDEO Ocazie istorică: Federer, Nadal, Djokovic și Murray au umplut Arena O2 din Londra la un simplu antrenament, înaintea Cupei Laver

Roger Federer Cupa Laver Arena O2 Federer antrenament Laver Cup Roger Federer retragere Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 09:30
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 09:30

234 de meciuri s-au jucat între cei patru membri ai „Big 4” - Federer, Nadal, Djokovic și Murray - care au umplut Arena O2 cu ocazia unui antrenament derulat cu o zi înaintea începerii Cupei Laver. 

Londra freamătă în așteptarea startului Cupei Laver, competiția neoficială în care tenismenul elvețian, Roger Federer va sărbători alături de fani încheierea unei cariere istorice, întinse pe durata a peste două decenii. 

Roger Federer (41 de ani) a umplut tribunele Arenei O2, alături de Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray, cu ocazia unei simple sesiuni de pregătire înaintea primelor meciuri ale Cupei Laver.

Vineri, după ora 21, Federer va juca meciul de retragere, făcând echipă cu Nadal, în proba de dublu

În ziua 1 a Cupei Laver, Echipa Europei se va baza pe finalistul US Open, Casper Ruud și pe campionul de la Monte Carlo, Stefanos Tsitsipas, în duelurile cu Jack Sock și Diego Scwhartzman, care vor lupta pentru a aduce primele puncte Echipei Lumii. 

John McEnroe va fi căpitanul nejucător al selecționatei globale, care, în proba de dublu, va miza pe Jack Sock și Frances Tiafoe, în timp ce Roger Federer și Rafael Nadal vor căuta victoria în defavoarea acestora, sub îndrumările lui Bjorn Borg. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!