GALERIE FOTO Veste uriașă primită de Ana Bogdan, înainte de meciul cu Svitolina de la Roland Garros 2024

Roland Garros 2024 Ana Bogdan Elina Svitolina Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:00
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:00

Ana Bogdan a primit o noutate incredibilă, înainte de a disputa meciul cu Elina Svitolina, din cadrul turului al treilea al competiției de mare șlem de la Paris. 

Ana Bogdan (31 de ani) a ocupat locul 39 în clasamentul WTA, în vara anului 2023, când și-a apărat titlul de campioană cucerit în întrecerea de calibru WTA 125k de la Iași. 

Abordând turneul de la Roland Garros din acest an din postura de număr 64 WTA, sportiva din Sinaia se va bucura să afle că a reintrat în top 50 mondial, conform clasamentului actualizat în timp real. 

Ana Bogdan reintră în top 50 WTA. Poate să rămână în primele cincizeci, după Roland Garros

Grație celor două succese legate pe tabloul principal de la Paris, în meciurile cu Elsa Jacquemot și Anastasia Pavlyuchenkova, Bogdan a urcat 15 locuri, ocupând în ierarhia WTA LIVE poziția 49, situându-se peste Karolina Pliskova, în fața căreia a pierdut finala Transylvania Open 2024.  

Sâmbătă, 1 iunie, Ana Bogdan o va întâlni pe Elina Svitolina (19 WTA), în turul trei al întrecerii de la Roland Garros. Meciul va avea loc pe terenul 14 și va fi o rejucare a duelului pasionant derulat în barajul din luna aprilie pentru calificarea la Cupa Billie Jean King.

În aprilie, Bogdan a dispus de Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, după 2 ore și 51 de minute de joc. 


Discursul ținut de Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open 2024

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!