VESTE CUTREMURATOARE IN TENISUL MONDIAL | Numarul 1 ATP a fost depistat pozitiv la testul anti-doping si nu va putea juca la Australian Open

VESTE CUTREMURATOARE IN TENISUL MONDIAL | Numarul 1 ATP a fost depistat pozitiv la testul anti-doping si nu va putea juca la Australian Open

Numarul 1 ATP nu va putea participa la Australian Open 2020. 

Soc in lumea tenisului: numarul 1 ATP al probei de dublu, columbianul Robert Farah a fost depistat pozitiv la un test anti-doping efectuat de Federatia Internationala de Tenis si nu va primi accesul pentru a putea juca la AO 2020. 

Intr-un comunicat pe Twitter, ITF Media sustine ca Robert Farah ar fi esuat intr-un control anti-dopaj realizat in data de 17 octombrie. Substanta care il incrimineaza pe tenismenul din Columbia este steroidul Boldenon.

Robert Farah, actualul numar 1 ATP in proba de dublu nu va primi aprobarea ITF pentru a participa la AO 2020 


Robert Farah a raspuns pe Twitter, afirmand ca substanta ar face parte din compozitia unui sortiment de carne vandut in tara sa de origine. 

In urma acestor presupuse sau confirmate ilegalitati, Robert Farah nu va putea participa la Australian Open 2020, iar partenerul sau, Juan Sebastian Cabal va fi nevoit sa joace alaturi de un alt tenismen. Farah si Cabal au castigat in 2019 doua turnee de mare slem, Wimbledon si US Open. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Preşedintele Iohannis: „Școala începe pe 14 septembrie. Majoritatea elevilor vor merge fizic la școală”
BRAT