GALERIE FOTO Unchiul Toni dezvăluie starea lui Nadal: „N-are de ales, trebuie să joace la Indian Wells” 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 08:10
Data actualizarii: Miercuri 28 Februarie 2024, 08:10

Toni Nadal afirmă că nepotul său nu are de ales, în ceea ce privește abordarea sezonului 2024, care ar putea fi ultimul din cariera sa. 

Unchiul Toni a dezvăluit detalii de ultimă oră în ce privește starea fizică a nepotului său, Rafael.

La 38 de ani fără trei luni, Rafael Nadal are nevoie de competiție, crede omul care l-a pregătit timp de peste două decenii. 

Toni Nadal crede că nepotul său poate să câștige la Roland Garros

„Nu are de ales. Nu a jucat de prea mult timp. Sigur, dacă nu concurezi, nu poți să fii pregătit,” a declarat Toni Nadal, într-un interviu acordat AS

În frunte cu antrenorul Carlos Moya, echipa lui Rafael Nadal a dezvăluit că principalul obiectiv pentru sezonul 2024 rămâne stagiunea de zgură, în care ibericul este așteptat să joace la Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma și Paris. 

Nadal a zburat împreună cu Djokovic spre Indian Wells, California

Dezamăgit de recidiva suferită de Nadal la Brisbane, Toni Nadal rămâne însă optimist în ce privește capacitățile nepotului său de a juca tenis impunător.

„Prefer să spun că va câștiga. Dar vom vedea. Știu că îi va fi dificil, dar eu mereu încerc să rămân optimist și să sper că nepotul meu va putea juca un tenis grozav atât la Jocurile Olimpice, cât și în turneul de la Roland Garros,” a completat Toni Nadal.

Grație unui wildcard oferit de californieni, Rafael Nadal va putea participa la turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells, programat în perioada 6-17 martie. 


„Să mori” de epuizare din oferit de autografe? Povestea unui moment ireal trăit de Nadal

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!