SIMONA HALEP, US OPEN | Cum a fost surprins Darren Cahill la unul dintre antrenamentele Simonei, dupa cearta avuta pe banca la Cincinnati

SIMONA HALEP, US OPEN | Cum a fost surprins Darren Cahill la unul dintre antrenamentele Simonei, dupa cearta avuta pe banca la Cincinnati

Simona Halep mai are putin timp la dispozitie pana la debutul de la US Open 2018.

Liderul mondial din WTA se pregateste intens la antrenamente pentru ca va intra pe teren inca din prima zi de concurs, luni, de la ora 18, ora Romaniei, impotriva sportivei din Estonia, Kaia Kanepi. La antrenamente, Simona este in permanenta supravegheata de tehnicianul australian din echipa ei, Darren Cahill.

De curand, antrenorul de la Antipozi a fost surprins la una din sesiunile de antrenament ale Simonei Halep incercand din mai multe pozitii sa-i faca poze elevei sale, cel mai probabil pentru a le posta pe retelele de socializare. Cei doi au o relatie profesionala foarte frumoasa si de mare succes. Sub comanda australianului, Simona Halep a ajuns pentru prima data lider mondial si a cucerit primul sau titlu de Grand Slam, la Roland Garros in acest an.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT