SIMONA HALEP // Gest incredibil al unui roman pentru Halep dupa finala de la Australian Open! Cum arata "cafeaua Simona"! FOTO
Sambata 03 Februarie 2018, 10:05

SIMONA HALEP // Gest incredibil al unui roman pentru Halep dupa finala de la Australian Open! Cum arata "cafeaua Simona"! FOTO

Simona Halep are de acum si propria cafea!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Jucatoarea lunii ianuarie in lume, Simona Halep, a avut parte de o surpriza la revenirea in tara. Ea are de acum si propria cafea - a prezentat acest lucru pe contul oficial de Instagram!

Simona Halep a mai primit o veste buna saptamana aceasta - Caroline Wozniacki a fost eliminata din sferturi de la turneul de la Sankt Petersburg si diferenta de puncte in clasamentul WTA ramane mica intre cele 2 jucatoare. Wozniacki are acum 7965 de puncte, in timp ce Simona are 7616. Cele 2 jucatoare se pregatesc de turneul de la Doha de peste 2 saptamani, turneu ce va avea la start 8 jucatoare din top 10 WTA.

Povestea celui care face "cafeaua Simona Halep" o vedeti la stirile din sport de la Pro TV!

 România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT