Tenis

Simona Halep a anuntat ca va participa la Australian Open 2021, dar are o alta prioritate pentru sezonul urmator: "Ma voi concentra exclusiv pe Jocurile Olimpice!" 

Simona Halep va participa la Australian Open 2021, in cazul in care acesta va fi organizat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 16:27
Data actualizarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 16:31

In timp ce autoritatile australiene discuta de zor cu reprezentantii Federatiei de Tenis de la Antipozi cu privire la eventuala organizare a turneelor de tenis in luna ianuarie 2021, Simona Halep a explicat care sunt planurile sale pentru debutul noului an. 

Intrucat orasul Melbourne a fost in carantina timp de 112 zile, conducatorii capitalei statului Victoria sunt reticenti in legatura cu primirea jucatorilor in tara si vor cere o perioada de 14 zile de carantina pentru toti nou-sositii de pe teritoriul australian. 

Simona Halep: "Anul viitor ma voi concentra exclusiv pe Jocurile Olimpice."


"Darren mi-a spus ca atat carantina, cat si turneele vor fi la Melbourne si va trebui sa ajungem mult mai repede anul acesta in Australia. Sunt pregatita pentru o astfel de deplasare si sper sa fie bine, dar nu pot sa fiu 100% sigura ca voi fi la capacitate maxima, pentru ca vor fi conditii diferite,"
a specificat Simona Halep pentru Digi. 

Cat despre obiectivele pe care si le pune pentru stagiunea 2021, Simona Halep a replicat subit si hotarat, afirmand ca Jocurile Olimpice raman prioritatea numarul 1 a constantenei. "Da, ma voi concentra anul viitor exclusiv pe Jocurile Olimpice, bineinteles, pentru ca este unul dintre cele mai importante obiective; nu stiu cum va fi deplasarea in Australia, e o deplasare lunga si nu am luat nicio decizie legata de Fed Cup. Va fi o discutie intre mine si antrenori, dupa ce voi reveni din Australia," a spus Simona in contextul in care nationala Romaniei va juca baraj in Fed Cup impotriva Italiei, in luna februarie la Cluj-Napoca. 

"Mereu am jucat Fed Cup cu tot sufletul, iar cand nu am jucat, decizia mea a venit ca urmare a oboselii ori a unei accidentari, deci am considerat ca o alta jucatoare 100% apta ar face o treaba mai buna decat mine si s-a adeverit ca asa a fost. Banuiesc ca meciul cu Italia de la Cluj va fi fara spectatori, pentru ca o sa fie in februarie si nu cred ca o sa se schimbe foarte mult lucrurile pana atunci, dar jucandu-se acasa, cred ca va fi un avantaj pentru noi," a fost concluzia trasa de Simona Halep. 

Modifică setările cookies