Scene extraordinare intre Coco Gauff si tatal sau! "Calmeaza-te si poarta-ti mintea intr-un alt loc acum"

Scene extraordinare intre Coco Gauff si tatal sau! "Calmeaza-te si poarta-ti mintea intr-un alt loc acum"

Scene extraordinare la finala turneului WTA de la Linz, unde americanca Gauff Cori, in varsta de 15 ani a castigat primul sau titlu WTA din cariera.

Tatal si totodata antrenorul jucatoarei Coco Gauff a avut o interventie pe teren fenomenala in setul decisiv, in care i-a transmis fiicei sale sfaturile cele mai eficiente, avand in vedere incarcatura emotionala a momentului. 

Tatal lui Gauff: „Calmeaza-te si poarta-ti mintea intr-un alt loc acum.”

Iata transcrierea dialogului dintre cei doi: 

Tatal: „Doar relaxeaza-te. Nu vom sprinta spre linia de finish, vom merge spre ea, ok? Ai nevoie de pasi constanti, sa ai incredere in loviturile tale. Loveste mingea, increde-te in serviciul tau. Daca nu vei obtine o minge de meci in acest game, vei avea alte doua in game-ul urmator.”

Coco Gauff: „Bate din palme.”

Tatal: „Ok, o sa fac asta. Nu te ingrijora de ceea ce se intampla pe margine.”

Coco Gauff: „Dar am nevoie de tine.”

Tatal: „Calmeaza-te si poarta-ti mintea intr-un alt loc chiar in acest moment. Doar joaca. Nu te gandi la lucrurile negative, gandeste-te la cele pozitive. Esti in pozitia de a castiga. Loveste-i tare pe backhand, fa-o sa alerge!”

Coco Gauff a invins-o in finala turneului WTA de la Linz pe castigatoarea Grand Slam-ului parizian din 2017, Jelena Ostapenko, scor 6-3, 1-6, 6-2.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul de Interne, Marcel Vela: "Dosarul 10 august ar putea fi desecretizat în această săptămână"
BRAT