Acces la informații nemaiauzite: ce a putut să transmită un număr 5 ATP, după un eșec suferit la Wimbledon

Taylor Fritz Tenis ATP Turneul de la Wimbledon Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 09:00
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 08:58

Taylor Fritz abordează tenisul profesionist într-o manieră specială. 

Unul dintre cele mai mari talente ale tenisului american actual, Taylor Fritz ocupă locul 10 în clasamentul ATP, deși s-a clasat chiar al cincilea, în lume, în luna februarie a acestui an.

Tenismenul nord-american a surprins prin transparența și atitudinea cu care și-a tratat o înfrângere suferită în turneul de la Wimbledon, în 2021, în urma căreia urma să iasă din top 40 mondial.

Taylor Fritz, mesaj colosal pe care și l-a scris sie însuși, după o înfrângere la Wimbledon, în 2021

Învins de Zverev în patru seturi, în turul trei al competiției de la Wimbledon, din urmă cu doi ani, Taylor Fritz își scria sie însuși un mesaj, imediat după eșecul dureros de pe iarba londoneză, pentru a-și oferi, pe termen lung, șansa unei perspective îmbunătățite a imaginii de ansamblu asupra carierei sale.

„Nimeni în lumea asta, în afară de tine, nu reușește mai puține rezultate, la o muncă atât de grea depusă. Ești al naibii de bun, dar stai pe locul 40 în lume. Adună-te odată, dracului!” și-a scris Taylor Fritz, după meciul pierdut cu Alexander Zverev.

Un an mai târziu, Fritz a reușit să îl ducă pe Nadal în setul cinci al celui mai palpitant sfert de finală jucat la Wimbledon, în ediția anterioară. Din nefericire pentru american, ibericul s-a impus, în ciuda unei întinderi musculare la nivelul abdomenului, scor 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 (4). 

Înainte de Wimbledon 2022, Fritz a reușit să câștige turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells, după o finală jucată împotriva aceluiași Nadal. 


„Să mori” de epuizare din oferit de autografe? Povestea unui moment ireal trăit de Nadal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!