Irina Begu retragere Tenis feminin Tenis WTA Tenis

Retragere suspectă în WTA: adversara Irinei Begu n-a mai putut să joace încă un game, până la încheierea partidei

Irina Begu nu a mai apucat să servească pentru câștigarea meciului, întrucât advesara sa, Viktoriya Tomova s-a retras brusc, după un game-maraton, în care luptase până la ultima minge. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 12:50
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 12:50

Campioana turneului WTA 125k de la București, Irina Begu (32 de ani, 33 WTA) a trecut de bulgara Viktoriya Tomova (27 de ani, 93 WTA), scor 7-5, 5-1 (ret.), în primul tur al competiției WTA 250 de la Parma. 

Partida s-a încheiat într-o manieră stranie, în condițiile în care Tomova s-a retras, din motive medicale, cu un singur game înainte de potențiala finalizare a partidei, dat fiind că Irina Begu urma la serviciu, la scorul de 5-1, în setul secund.

Irina Begu, autoarea unei noi reveniri incredibile: a întors-o pe Tomova de la 0-4 în setul întâi 

Retragerea a avut loc brusc după un game în care Viktoriya Tomova a demonstrat că poate concura într-o manieră decentă cu Irina Begu, dovadă stând scorul ultimului game jucat, încheiat după nu mai puțin de opt egalități la patruzeci. 

Când a observat că adversara sa dorește să se retragă, Irina Begu a râs pe fond nervos, afișându-se dezamăgită de lipsa de sportivitate a jucătoarei din Bulgaria. 

În optimile de finală, Irina Begu se va duela cu italianca Matilde Paoletti (366 WTA). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!