"Relatia rece exista de mult, de la junioare. A fost o disputa apriga". Fostul antrenor al Simonei Halep CONFRIMA neintelegerile acesteia cu Sorana Cirstea

Simona Halep Firicel Tomai Sorana Cirstea WTA Tenis "Relatia rece exista de mult, de la junioare. A fost o disputa apriga". Fostul antrenor al Simonei Halep CONFRIMA neintelegerile acesteia cu Sorana Cirstea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Octombrie 2019, 12:10
Data actualizarii: Marti 15 Octombrie 2019, 12:16

Intre Simona Halep si Sorana Cirstea nu a existat niciodata un raport de prietenie intima. 

Lucrul acesta a fost confirmat si de un fost antrenor al Simonei Halep, anume Firicel Tomai.

Relatia rece dintre Simona Halep si Sorana Cirstea, confirmata de fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai. 

"Exista de mult, de la junioare aceasta relatie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucuresti, unde Simona a fost aproape sa o bata pe Sorana, au si aparut discutii dupa meci. Niciuna nu voia sa piarda, mai ales ca atunci Sorana juca putin mai bine ca Simona, fiind putin mai mare. Sorana nu concepe sa piarda, Simona voia sa vina tare din spate sa auda lumea de ea, a fost o disputa apriga. 

Dar nu doar intre cele doua, intre toate fetele. Cand Simona a inceput sa se antreneze si sa urce in clasamentul WTA, toti antrenorii erau uimiti de evolutia ei si o priveau ca pe cineva pe nepusa masa", a declarat Firicel Tomai pentru Fanatik.

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt actualmente singurele romance din top 100 WTA. Halep ocupa locul al 6-lea, in vreme ce Cirstea pozitia cu numarul 76. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!