GALERIE FOTO Ostapenko își destăinuie disprețul pentru anumite jucătoare: „Când nu-mi place adversara, vreau să o bat mai tare!”

Jelena Ostapenko Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 22:25
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 22:25

Jelena Ostapenko a dezvăluit că ține cont de numele adversarei, în abordarea partidelor pe care le joacă în circuitul WTA. 

Jelena Ostapenko (25 de ani, 20 WTA) se declară mulțumită de modul în care a început noua stagiune, în debutul căruia s-a calificat în sferturile de finală ale Openului Australian.

Sportiva letonă a căpătat încredere din startul bun de sezon și a afirmat, într-un interviu recent oferit, că se crede capabilă de câștigarea altor titluri de mare șlem. 

Jelena Ostapenko: „Dacă nu îmi place de adversară, e ca un dușman pentru mine.”

În aceeași discuție cu publicația Clay, Ostapenko s-a destăinuit, spunând că joacă cu o dorință mai mare de victorie împotriva jucătoarelor pe care nu le place. 

„Când joc împotriva unei jucătoare pe care nu o plac, îmi doresc cu adevărat să o bat. Mă face să îmi împing limitele și să las tot ce am pe teren. Sunt tipul de persoană care se concentrează chiar mai mult, într-un scenariu de acest fel. Într-o astfel de situație, jucătoarea e ca un dușman,” a completat Jelena Ostapenko, în interviul acordat Clay

Ostapenko a vorbit inclusiv despre importanța de a fi autentică, în contextul în care a fost criticată fie pentru echipamentele de joc purtate, fie pentru greutatea corporală. 

„Cred că unele jucătoare seamănă prea mult între ele, încearcă să fie la fel precum celelalte. Îmi plac cu adevărat jucătoarele precum Serena Williams, care are o personalitate fabuloasă. Îmi place inclusiv modul în care se îmbracă, poartă haine deosebite și arată bine. 

Singurul lucru care contează pentru mine e să mă simt bine. De cele mai multe ori, nu îmi pasă de ce spun oamenii. Dacă oamenii te știu, o să vorbească despre tine, fie lucruri bune, fie rele, dar vor vorbi mereu. Dacă nu mai vorbesc, înseamnă că ai încetat să fii interesantă,” a completat Jelena Ostapenko.


„Nici nu știe să rostească numele acestui medicament!” Reacția tranșantă a lui CTP, întrebat despre dopajul Simonei Halep

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!