VIDEO „Să fiu sinceră? Nu cred!” Reacția controversată a Jelenei Ostapenko l-a făcut pe arbitru să râdă

Australian Open 2023 Hawk-Eye LIVE Jelena Ostapenko Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 08:45
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 08:50

Jelena Ostapenko se numără printre jucătoarele care nu au încredere în noul sistem automatizat de urmărire a mingii în timp real. 

Jelena Ostapenko (25 de ani, 17 WTA) a reușit cel mai bun rezultat al său în turneele de mare șlem, din 2018 încoace, calificându-se în faza sferturilor Openului Australian 2023

Ostapenko a învins marea speranță a tenisului american în optimi, pe Cori Gauff, scor 7-5, 6-3, dar și-a marcat ieșirea din Arena Margaret Court cu o declarație intrigantă. 

Jelena Ostapenko nu se bazează pe noul sistem electronic de urmărire a mingii în timp real

Fosta jucătoare de tenis din Marea Britanie, Laura Robson a întrebat-o dacă are încredere în noul sistem Hawk-Eye LIVE, întrucât a schimbat multe păreri cu echipa sa, în timpul meciului.

„Dacă cred în sistem? Să fiu sinceră? Nu! Sistemul acesta electronic în timp real uneori pare că dă rateuri, dar nu știu. Evident, trebuie să jucăm. Uneori, mă uit la echipa mea, pentru că știu că greșesc, însă mi se pare că unele mingi sunt foarte aproape, așa că vreau să îi întreb ce cred ei,” a fost replica prin care Jelena Ostapenko a amuzat o arenă întreagă, inclusiv pe arbitrul de scaun al meciului, britanicul James Keothavong. 

În sferturile de finală, Jelena Ostapenko își va măsura forțele cu jucătoarea care a câștigat Wimbledonul în 2022, Elena Rybakina. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!