Karolina Pliskova, aparata chiar de adversara! Probleme pentru cehoaica: Risca EXCLUDEREA de la Roland Garros!
Joi 17 Mai 2018, 16:40

Karolina Pliskova, aparata chiar de adversara! Probleme pentru cehoaica: Risca EXCLUDEREA de la Roland Garros!

Karolina Pliskova a avut o criza rara pe un teren de tenis! 

Invinsa de Maria Sakkari, Pliskova s-a razbunat pe arbitrul partidei, a lovit cu racheta in scaunul acestuia si a refuzat sa ii intinda mana.

Karolina Pliskova a fost invinsa de Sakkari in trei seturi, 6-3; 3--6; 5-7 si s-a simtit nedreptatita in disputa pentru un punct considerat afara de arbitru.

Pe langa izbucnirea Pliskovei, si antrenori ei a avut o iesire scandaloasa. A aratat semne obscene catre camera de filmat.

Sunt presiuni acum pe conducerea WTA pentru o pedeapsa aspra pentru Pliskova. Pe langa o amenda usturatoare, cehoaica risca si suspendarea de la urmatorul turneu, care e chiar Roland Garros.

Nick Kyrgios a fost suspendat timp de 8 saptamani dupa ce a agresat verbal un spectator, suspendare redusa la 3 saptamani dupa ce jucatorul a acceptat sa mearga la un psiholog.

In apararea Karolinei a venit chiar adversara ei, Sakkari. „Nu am vazut mingea, pentru ca eram in cealalta parte a terenului. Doar am auzit ca s-a strigat out. Este trist ca s-a intamplat asa ceva intr-un meci bun, cu atmosfera grozava. Pliskova este o adversara redutabila si evident, cand am vazut-o la fileu, m-am intors si mi-am zis: «are 1,90 m inaltime, nu o sa rateze mingea asta». Ce s-a intamplat este dovada clara ca trebuie introdus sistemul Hawk-eye si pe zgura”, a declarat Sakkari.

Si sora Karolinei se simte revoltata din cauza arbitrajului.

"Cel mai slab arbitraj pe care l-am vazut vreodata, WTA. Sper ca aceasta doamna, Marta Mrozinska, sa nu mai arbitreze niciun meci al meu sau al Karolinei vreodata".VIDEO PROTVPLUS.RO

BREXIT. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului May a fost respinsă la limită. Ce variante are premierul